Islamska zajednica u Srbiji za KV

Predstavnici Islamske zajednice u Srbiji, s potpredsednikom i beogradsko-novosadskim muftijom Rešadom Plojovićem na čelu, dopremili su pomoć Kraljevu.

Izvor: Tanjug

Subota, 13.11.2010.

14:58

Default images

U konvoju je bilo pet kamiona s građevinskim materijalom, vrednim milion dinara.

Podsećajući da je narod Sandžaka poznat po dobrosusedskim odnosima, Plojović je rekao da je to očuvalo mir devedesetih godina i da sada čuva stabilnost Srbije.

"Došli smo da pokažemo solidarnost sa građanima Kraljeva i da su ljudi najbolji onda kad pomažu", istakao je muftija Plojović.

Islamska zajednica u Srbiji, koju vodi glavni muftija Muamer Zukorlić, pozvala je svoje vernike da i sami upute pomoć Kraljevu.

Sa predstavnicima Islamske zajednice u Srbiji, na stovarištu u Šeovcu, gde je istovaren materijal, susreo se zamenik gradonačelnika Kraljeva Vukman Rakočević, koji im se zahvalio u ime građana Kraljeva.

Zemljotres jačine 5,4 stepena Rihterove skale sa epicentrom u okolini Kraljeva dogodio se 3. novembra i u njemu su stradale dve osobe, a pričinjena je velika materijalna šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: