Smrtni pad sa skele

Radnik "Simgrada" Miroslav Antonijević (58) iz Čačka pao je sa skele i na licu mesta izgubio život, potvrdio je istražni sudija Bojan Pešić.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.11.2010.

18:19

Default images

U tom trenutku je izvodio radove na 3. spratu i još se ne zna uzrok njegovog pada. Ekipa Hitne pomoći odmah je izašla na teren, ali nažalost mogla je samo da konstatuje smrt.

Naložena je obdukcija nastradalog, a lokalna televizija Telemark javila je da su na teren izašli i inspektori rada. Očevici tragičnog događaja nisu želeli da govore o tom događaju pred TV kamerom.

Jedan od njih je u razgovoru rekao da je video kako radnik pada na leđa sa skele i odmah pozvao Hitnu pomoć, prenosi ova TV.

Prema podacima Samostalnog sindikata, u Srbiji je ove godine na gradilištima život izgubilo 15 radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: