14-oro poginulo u Hondurasu

Najmanje 14 ljudi je poginulo, a više povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hondurasu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.10.2010.

23:55

Default images

Nesreća se desila kada se autobus, koji je prevozio dve ženske muzičke grupe, sudario sa kamionom, javili su lokalni mediji.

Do sudara je došlo nešto posle pet časova ujutro po lokalnom vremenu, oko 220 kilometara severno od prestonice Tegusigalpe, na putu između gradova El Progreso i Tela, kada je kamion udario u autobus nakon čega se zapalio.

Muzička grupa "Las ćikas samba", ili "Las reinas del sabor", koja je imala 14 članova, proslavila se širom zemlje prošle godine svojim prvim singlom "Vamos a bailar", koji predstavlja mešavinu različitih stilova kao što su kalipso, regeton, merenge, baćata i drugi.

U autobusu su se, pored ove grupe, nalazile i članice lokalnog sastava "Kazabe".

Zvaničnici su saopštili da su povređeni smešteni u bolnicu, a da je u toku akcija izvlačenja nastradalih iz vozila radi identifikacije. 5. Oktobar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: