Program posete Hilari Klinton

Prilikom boravka američke državne sekretarke Hilari Klinton u Beogradu, 12. i 13. oktobra, predviđeno je više susreta.

Izvor: FoNet

Ponedeljak, 04.10.2010.

23:04

Default images

Klintonova će se sastati sa predsednikom Borisom Tadićem, premijerom Mirkom Cvetkovićem, ministrima Vukom Jeremićem i Draganom Šutanovcem i predstavnicima nevladinog sektora, piše Danas.

Razgovori će se usredsrediti na predstojeće pregovore Beograda i Prištine, proces evroatlantskih integracija Srbije, kao i regionalnu stabilnost na Balkanu.

Kompletni program posete još nije konačno potvrđen, ali, kako piše Danas, po dolasku u Beograd, 12. oktobra, ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić će prirediti ručak za američku gošću.

Posle toga, Hilari Klinton će imati sastanak sa ministrom odbrane Šutanovcem i održati predavanje u Ministarstvu odbrane, a uveče će predsednik Srbije Boris Tadić prirediti svečanu večeru.

Hilari Klinton će 13. oktobra ujutru razgovarati sa predsednikom Vlade Srbije Mirkom Cvetkovićem, potom sa predstavnicima nevladinog sektora, posle čega će otputovati u Prištinu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: