Ukraden i slupan autobus

Autobus koji su nepoznati počinioci ukrali u jednom selu kod Leskovca, pronađen je slupan u Pukovcu kod Doljevca, preneo je internet portal Južne vesti.

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2010.

17:26

Default images

Prema nezvaničnim informacijama, autobus su “pozajmili“ mladići koji su planirali da se odvezu do kafića u obližnjem selu.

Naš vozač je završio posao i, s ozbirom da u tom selu nemamo obezbeđen smeštaj, parkirao autobus i otišao u Leskovac da prenoći, kako bi ujutru vozio nazad do Niša, ali ujutru autobusa nije bilo, rekli su u “Nišekspresu“.

Vrlo brzo nakon toga jedan od vozača “Nišekspresa“, primetio je ukradeni autobus kod mosta u Pukovcu.

Pošto je video da je slupan, mislio je da je reč o nezgodi u kojoj je učestvovao njegov kolega iz firme, pa je odmah pozvao vozača tog autobusa i pitao ga da li je povređen i šta se desilo.

Policija se još nije zvanično oglasila, ali su Južnim vestima potvrdili da je ukradeni autobus pronađen pored puta u selu Pukovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: