Zahtev Dodiku da ponisti resenje o smeni funkcionera Vlade RS

Izvor: B92

Nedelja, 06.02.2000.

19:44

Default images
Glavni odbor Socijalisticke partije Republike Srpske zatrazio je od premijera RS Milorada Dodika da ponisti resenja o smeni ministra za pitanja boraca, zrtava rata i rada Tihomira Gligorica i direktora republickog Fonda zdravstvenog osiguranja Dragutina Ilica, isticuci da ce to biti "kljucni test za dalji rad" socijalista u koaliciji "Sloga". Glavni odbor Socijalista Republike Srpske je potvrdio svoju "opredeljenost za koaliciju Sloga i reafirmaciju principa na kojima je ta koalicija nastala", ali je i sa "zaljenjem konstatovao da su neki postupci koalicionih partnera, izrazeni kroz odstupanje od principa kadrovske politike, narusili odnose unutar koalicije", javlja Beta.

Premijer RS Milorad Dodik smenio je nedavno dvojicu visokih funkcionera SPRS Tihomira Gligorica i Dragutina Ilica sa funkcija ministra za boracka pitanja i direktora Fonda zdravstvenog osiguranja RS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: