Hapšenje i zaplena 15kg marihuane

Beogradska policija je uhapsila pet osoba zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet droge i tom prilikom zaplenila 15 kilograma marihuane.

Izvor: Tanjug

Sreda, 05.05.2010.

16:00

Default images

U Trgovačkoj ulici uhapšeni su Sanel Vlahovljak, zvani Mali (27), Miloš Spaić, zvani Spale (26), Aleksandar Marković (23) i Grga Milićević (43), državljanin Crne Gore i tom prilikom je pronađeno i oduzeto ukupno devet kilograma marihuane.

Milićević je drogu doneo iz Crne Gore, a zatim, po prethodnom dogovoru, prodao Vlahovljaku, Spaiću i Markoviću, radi dalje distribucije u Beogradu.

Na autoputu Beograd-Šid uhapšen je Goran Banović (34), državljanin Hrvatske, vožač kamiona, u čijoj kabini je pronađeno i oduzeto šest kilograma marihuane-skanka, koju je osumnjičeni trebalo da preveze i proda u Hrvatskoj.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, posle čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: