Tadić za prodaju "Telekoma"

Predsednik Srbije Boris Tadić složio se sa prodajom "Telekoma", jer kako navodi, Srbiji su neophodna ulaganja u tom sektoru.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.03.2010.

21:46

Default images

Srbija ima problem sa širokopojasnim internetom koji bi trebalo rešiti, izjavio je Tadić koji smatra da bez obzira ko god poseduje "Telekom", on i dalje ostaje u zemlji.

"Poslednjih dana slušam što emisije na televiziji, što građane koji se javljaju- želeli bi u svoj selu da imaju internet i to je nešto što Srbija treba da obezbedi, to je jedno od ljudskih prava, kao i pravo na rad. Te činjenice moramo da budemo svesni. U tom kontekstu, sva zbivanja na telekomunikacionom tržištu treba posmatrati kao razvojno, a ne kao pitanja privatizacije ili neprivatizacije 'Telekoma'", kaže predesdnik Srbije.

"Telekomunikacije Srbije, ko god da ih ima, neće otići odavde, suština je da li će se one razvijati, da li će biti investicija, da li će se obezbeđivati novi poslovi i nove šanse za naše građane“, rekao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: