Za Kolubarski okrug 257 miliona

Načelnik Kolubarskog upravnog okruga Miloje Obrenović rekao je da će iz NIP-a u 2010. za projekte u Kolubarskom okrugu biti izdvojeno 257 miliona dinara.

Izvor: Beta

Subota, 27.02.2010.

20:15

Default images

Obrenović je precizirao da su Valjevu odobrena tri projekta vredna 159,4 miliona dinara, Osečini 40 miliona dinara, Ljigu oko 24 miliona dinara, Mionici 28,3 miliona dinara, dok Ub ni ove godine nije dobio sredstva.

Valjevu su sredstva odobrena za završetak dela radova na zgradi osnovne škole u Brđanima, rekonstrukciju Karađorđeve ulice i rekonstrukciju grejanja u Ekonomskoj školi, dok "zeleno svetlo" nije dobio projekat nastavka toplifikacije grada.

Osečini je iz NIP-a odobreno oko 40 miliona dinara za izgradnju privremene obilaznice na putu Valjevo-Loznica, za most na reci Jadar, kružni tok na obilaznici i rekonstrukciju ulica u centru varoši.

U Ljigu će se raditi rekonstrukcija magistralnog cevovoda Gradskog vodovoda vredna 2,4 miliona dinara, dok će za obnovu vrtića biti izdvojeno 21,5 miliona dinara.

U Mionici će za vodovodni sistem Orlovac biti izdvojeno 25 miliona dinara, a za rekonstrukciju vodovodne mreže u selu Radobić 3,3 miliona dinara.

Lajkovac će dobiti četiri miliona dinara za završnu fazu izgradnje pogona za prečišćavanje otpadnih voda, dok opštini Ub ni ove godine nije odobren nijedan dinar iz NIP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: