Uhapšen za pokušaj ubistva kadeta

Beogradska policija je uhapsila Đorđa Petrovića (20), pod sumnjom da je pokušao da ubije V. M. zadavši mu dva uboda nožem, saopštio je MUP.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 27.02.2010.

09:50

Default images

Osumnjičeni Petrović će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu. Kako je navedeno u saopštenju, policija je rasvetlila sinoćnji događaj u restoranu "Majk" u Beogradu, kada je došlo do sukoba između dve grupe mladića, učenika Vojne gimnazije i Sportske gimnazije.

Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti i u toku je razgovor sa ostalim privedenim maloletnim licima radi utvrđivanja njihovog učešća u ovom dogđjaju.

Inače, učenik vojne gimnazije koji je juče na Autokomandi uboden nožem u leđa operisan je na VMA i nalazi se van životne opasnosti, izjavio je načelnik klinike za anesteziologiju i intezivnu terapiju, pukovnik Predrag Romić.

Pitomac je uboden nožem protekle noći posle 23 sata, na Atokomandi, u ulici Milutina Ikovića, posle čega je prebačen na VMA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: