Otežan saobraćaj u celoj Srbiji

Sneg i jak vetar usporili su saobraćaj na gotovo svim putevima u Srbiji. Putari savetuju dodatni oprez zbog klizavih puteva i značajno smanjene vidljivosti.

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2010.

22:43

Default images

Od 19 časova zabeleženo je 18 lakših sudara zbog klizavih kolovoza u Beogradu. Usporeno, ali bez većih zastoja funkcioniše i gradski prevoz, saopšteno je iz GSP-a. U "Žutom taksiju" navode da je na svim beogradskim ulicama, bulevarima i mostovima gužva i da se saobraćaj obavlja otežano, ali bez zastoja.

U poslednjih nekoliko sati putari u Srbiji imaju pune ruke posla, jer su mnogi putni pravci pod snežnim nanosima.

Iz AMSS-a poručuju da je zbog snežne vejavice vidljivost smanjena, dok je saobraćaj slabijeg intenziteta i veoma otežano se obavlja na gotovo svim putnim pravcima u našoj zemlji.

Dodatna opreznost i znatno sporija vožnja neophodni su na kritičnim deonicama, poput mostova, nadvožnjaka i preko planinskih prevoja. Putari upozoravaju i na pojavu tzv. "udarnih rupa", na većini putnih pravaca u našoj zemlji, što je karakteristika za ovakve vremenske prilike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: