Uhapšeni zbog prevara na pumpama

U Smederevu je podneta krivična prijava protiv dvojice radnika na benzinskim pumpama za koje se sumnja da su nelegalno zaradili više od 300 000 dinara.

Izvor: Beta

Sreda, 10.02.2010.

18:36

Default images

Prijave su podnete protiv Saše J. (42) i Milorada G. (55) iz Grocke, radnika NIS Petrol promet i Nebojše P. (50) iz Smedereva, za koje se sumnja da su lažnim računima kupovali gorivo. Policija je saopštila da su Saša J. i Milorad G. osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje, a Nebojša P. da je podstrekavao na zloupotrebu.

Osumnjičeni radnici NIS Petrola, benzinskih stanica Grocka 1 i Grocka 2, sačinili su ukupno 18 lažnih računa o prodaji dizel goriva na ime Nebojše P. iz Smedereva, u ukupnoj vrednosti od 301.203 dinara.

On je te račune koristio da bi prikrio nelegalnu kupoprodaju dizel goriva, kojom se bavio na području Smedereva. Tako izdati računi nikada nisu bili prikazani u poslovnoj dokumentaciji, što je konstatovao Sektor korporativne zaštite preduzeća NIS Petrol promet.

Krivična prijava je podneta Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: