Šest mrtvih u samoubilačkom napadu

Šest pakistanskih policajaca poginulo je kada je bombaš samoubica naleteo u automobilu-bombi na policijsku patrolu na granici sa Avganistanom.

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2010.

18:16

Default images

"Oni su obavljali rutinsku patrolu kada je bombaš samoubica izvršio napad automobilom i ubio svih šest naših policajaca", izjavio je jedan od glavnih bezbednosnih zvaničnika za ovaj region, Tarik Hajat Kan.

Prolaz Kajber istorijski predstavlja važnu rutu snabdevanja između centralne i južne Azije i strateški važnu vojnu lokaciju, a od 2001. godine, kada je počeo rat u Avganistanu, i glavnu rutu za snabdevanje snaga NATO u ovoj zemlji.

Istovremeno, jedan helikopter pakistanske vojske srušio se danas u blizini granice s Avganistanom u istoj oblasti i dve osobe se vode kao nestale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: