Uhapšen zbog šverca kokaina

Crnogorska policija uhapisla je osobu iz Podgorice za kojom je Italija raspisala Interpolovu poternicu zbog sumnje da je umešana u međunarodni šverc kokaina.

Izvor: B92

Subota, 30.01.2010.

20:51

Default images

Policija je saopštila da je uhapsila S.S. iz Podgorice protiv kojeg se u Italiji vodi postupak zbog sumnje da je počinio zločinačko udruživanje i trgovinu drogom. Policija traga za još tri državljanina Crne Gore, L.Đ. iz Bara i G.Ć. i G.K. iz Nikšića, koje italijansko pravosuđe takođe sumnjiči za krijumčarenje kokaina.

Crnogorski državljani za kojima je raspisana Interpolova poternica osumnjičeni su da su deo kriminalne grupe koja je krijumčarila kokain iz Južne Amerike u zapadnu Evropu od januara 2005. do avgusta 2006. godine.

Pretresom njihovih stanova policija je pronašla oružje, bankovne kartice, veći broj mobilnih telefona, dijamante bez dokaza o poreklu i skupocene satove.

Prema saznanjima crnogorske policije, ostali crnogorski drzavljani koje potražuje italijanska policija zbog sumnje da su učestvovali u krijumčarenju kokaina, već duže vreme nisu u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju.

Italijanska policija uhapsila je nedavno trideset osoba umešanih u međunarodnu trgovinu kokainom, među kojima su i državljani Crne Gore i Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: