Osumnjičeni za pucnajvu u bekstvu

Novosadska policija saopštila je da intenzivno traga za Markom R. (36) iz Novog Sada, osumnjičenim da je ranio četiri osobe u petrovaradinskom klubu “Đava“.

Izvor: Beta

Subota, 30.01.2010.

10:21

Default images

Marko R. je osumnjičen da je u 5 sati u klubu "Đava" na Petrovaradinskoj tvrđavi hicima iz pištolja teško povredio T. D. (39) iz Bukovca i C. O. (29) iz Novog Sada, a lakše ranio Novosađanina G. M. (26). Pošto je uznemiravao goste, obezbeđenje je Marka R. izvelo van objekta, ali se on posle pola sata vratio i na ulazu u klub pucao u njih.

Ušavši u "Đavu" ispalio je još nekoliko hitaca, a drškom pištolja udario je u glavu S. S. (25) iz Novog Sada, nanevši mu lake telesne povrede.

Marko R. je osumnjičen za pokušaj teškog ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanja i nošenje oružja.

Osumnjičeni je u bekstvu i policija za njim intenzivno traga, rečeno je agenciji Beta u novosadskoj policiji.

Kako je ranije agenciji Beta rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, D.T. i O.C. su zadobili teške telesne povrede opasne po život i nakon operacije su smešteni u Jedinicu intenzivne terapije.

G.M. i S.S. su posle ukazane lekarske pomoći pušteni na kućno lečenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: