Opljačkana banka u Novom Sadu

Nepoznata osoba večeras je uz pretnju oružjem opljačkala ekspozituru “Kredi agrikol“ banke u Bulevaru Mihajla Pupina u strogom centru Novog Sada.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2010.

22:38

Default images

Kako su preneli novosadski mediji, nepoznati razbojnik bio je maskiran šalom i kapom i, uz pretnju puškom, iz banke je prema navodima pojedinih medija uzeo oko 240 000 dinara. Povređenih prilikom pljačke nije bilo, a novosadska policija traga za osumnjičenim.

Ovo je druga pljačka banke u istom bulevaru, pošto je 13. januara izvršena oružana pljačka i u ekspozituri Univerzal banke, koja se nalazi u neposrednoj blizini Kredi agrikol banke. Tada je iz banke uzeto oko 300 000 dinara.

Novosadski list “Dnevnik“ večeras je preneo da je policija identifikovala današnjeg počinioca, koji je najverovatnije vinovnik i prethodne pljačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: