Hokejaški sudija teško povređen

Na utakmici juniorske lige Kanade u hokeju na ledu sudija Kevin Braun teško je povređen kad mu je tokom tuče igrača jedan hokejaš klizaljkom prerezao grkljan.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.12.2009.

15:02

Default images

Nakon što su se igrači tukli par minuta, 25-godišnji Braun je pokušao da ih razdvoji, ali je pao na led. Tada je na njega naleteo jedan od igrača i zakačio ga klizaljkom po grlu. Braun je teško povređen, a lekari se bore za njegov život.

"Video sam da je Kevin pao i krenuo sam da mu pomognem da ustane. U tom trenutku na njega je naleteo jedan igrač i sledećeg trenutka led je postao krvav", rekao je drugi sudija Grejem Polet.

Povređeni Braun je uspeo sam da ustane i držeći se za grlo krenuo je prema boksu, ali se posle par koraka srušio na led.

Lekari su ukazali sudiji pomoć na terenu, a potom je prebačen u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: