Privedeni zbog napada na policajce

Policija u Bujanovcu privela je istražnom sudiji Armenda S.(21) i Bejdžeta S.(53), obojicu iz sela Končulj,zbog napada na službeno lice na dužnosti.

Izvor: Beta

Četvrtak, 19.11.2009.

19:21

Default images

U saopštenju Policijske uprave Vranje navodi se da su osumnjičeni 17. novembra ove godine u večernjim časovima, u selu Dobrosin, opština Bujanovac, na putu prema selu Bilince, opština Gnjilane, fižički napali tri policajca prilikom kontrole traktora kojim su prevozili stoku.

U napadu su dva policijska službenika zadobila lakše povrede.

Istražni sudija Opštinskog suda u Bujanovcu Armendu S. je odredio pritvor do mesec dana dok je Bejdžeta S. pustio da se brani sa slobode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: