Još pet dana do "Velikog brata"

Ostalo je još pet dana do početka treće sezone "Velikog brata", a nove ukućane, teže zadatke i veliku zabavu, gledaćete od ponedeljka, na televiziji B92.

Izvor: B92

Sreda, 16.09.2009.

17:03

Default images

Postavljanje bine, scenografije i nezaobilaznogog crvenog tepiha, na kojem ćemo prvi put videti ko su učesnici treće sezone "Velikog brata", ukazuju na to da je početak najgledanijeg rijaliti programa blizu. Kao i van kuće Velikog brata, takmičari će osećati ekonomsku krizu.

“To znači da će zadaci biti teži, da će ukućani teže doći do te neke nagrade od 100 000 evra, znači da će npr. ukućani teže doći do luksuznih budžeta”, kaže voditeljka Marijana Mićić.

Pored spavanja u istoj prostoriji, ograničenih i teže dostupnih budžeta, najavjuju se i stroži odnos voditelja prema ukućanima. Nekadašnji učesnik, a sada voditelj "Velikog brata" smatra da će biti oštriji jedino ukoliko takmičari budu bili dosadni.

Pored "Izbacivanja", koje će se emitovati svakog petka od 21 sat i ove sezone gledaćemo izbačene takmičare u emisiji "Veliki brat - veliki mozak", subotom od 20 sati.

Na šta su sve spremni učesnici rekla nam je autorka emisije.

“Ja zaista ne znam šta će u kući da se desi, to zavisi od kombinacije....to su još uvek stege koje postoje kod nas”, kaže Irina Radović, autorka emisije "Veliki brat - veliki mozak".

Kakvi su zaista ukućani, kako izgleda kuća u kojoj će provesti 100 dana videćemo u ponedeljak 21. septembra u 21 sat u emisiji "Ubacivanje".

U petak, u istom terminu u "Zagrevanju", prisetite se najzanimljivijih delova iz svih pet do sada emitovanih sezona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: