Vranje ponovo dobilo vodu

U Vranju i okolnim selima normalizovano je vodosnabdevanje posle četvorodnevne nestašice vode zbog havarije na vodosistemu Prvonek kod Vranjske banje.

Izvor: Beta

Sreda, 19.08.2009.

19:44

Default images

Šef Službe održavanja u vranjskom Vodovodu Ninoslav Novković rekao je danas agenciji Beta da zbog kvara na magistralnom cevovodu od akumulacionog jezera vodosistema Prvonek do fabrike vode nadomak Vranjske Banje, koji se dogodio 15. avgusta, Vranje i okolna sela nisu imali vodu.

"I posle otklanjanja kvara, viši delovi Vranja zbog niskog pritiska i prekomerne potrošnje nisu imali dovoljno vode sve do danas. Vode u višim delovima grada nije bilo u popodnevnim satima zbog velike potrošnje", rekao je on.

Prema njegovim rečima, nestašice vode u višim delovima grada i u selima bilo je i zbog neracionalnog trošenja vode za zalivanja okućnica i drugih zelenih površina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: