Uhapšen predsednik opštine Kačanik

Predsednik opštine Kačanik Džabir Žarku uhapšen je pod sumnjom da je pretio svedocima u jednom sudskom postupku, javili su prištinski mediji.

Izvor: B92

Sreda, 08.07.2009.

17:50

Default images

Žarkua su uhapsili pripadnici policije Euleksa i Kosova. Kako je javila TV Kohavision, zajedno sa Žarkuom su uhapšene još dve osobe koje su takođe osumnjičene za pretnje svedocima u sudskom procesu.

Hapšenje je za KTV potvrdila i portparolka sektora policije u Euleksu Karin Lindal, koja je rekla da je Žarku uhapšen u zajedničkoj akciji pripadnika Euleks policije i Policije Kosova.

Predsednik Kačanika je u novembru prošle godine uhapšen zbog istog krivičnog dela, ali je oslobođen pritvora do početka sudskog procesa.

Žarku je član Demokratske partije Kosova premijera Hašima Tačija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: