Vojnici obnavljaju obdanište

Skupština opštine Prokuplje prihvatila je donaciju Evropske komande Oružanih snaga SAD od 65.220 dolara za rekonstrukciju Predškolske ustanove "Neven".

Izvor: B92

Sreda, 08.07.2009.

17:43

Default images

Radovi koje će izvesti pripadnici američkih oružanih snaga u saradnji sa Vojskom Srbije podrazumeveju izgradnju novog krova, rekonstrukciju i izolaciju fasade na objektu "Bambi", kao i zamenu spoljne stolarije na tom i objektu "Biseri" u Prokuplju.

Radovi na objektima pod patronatom Kancelarije za bilateralne odnose ambasade SAD izvodiće se u dva dela - prvi deo, zamena krova i stolarije, biće poveren nekoj od domaćih građevinskih firmi.

Drugi deo posla, obnovu fasade, obaviće združene snage pripadnika Oružanih snaga SAD i Vojske Srbije od 6. avgusta do 1. septembra.

Od lokalne samouprave opštine Prokuplje se očekuje da obezbedi logističku podršku i obezbedi sve dozvole za predviđene radove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: