U sudaru kod Valjeva dvoje mrtvih

Dvoje putnika je poginulo, a troje povređeno u saobraćajnoj nesreći, koja se oko podneva dogodila na putu Valjevo-Šabac, u selu Brankovina.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 28.06.2009.

17:55

Default images

Do nesreće je došlo kada se sudarili vozilo "golf 3", koje se kretalo iz pravca Šapca prema Valjevu, a kojim je upravljao Željko Nikolić iz Draginja i vozilo "opel vektra", koje se kretalo iz pravca Valjeva prema Šapcu, kojim je upravljala Marija Popeskov iz Kikinde.

U snažnom sudaru, vozila su potpuno uništena, a na licu mesta poginuo je Miodrag Popeskov iz Kikinde, dok je na putu za valjevsku bolnicu izdahnula Bojana Slavnić, takođe iz Kikinde, koji su se nalazili u "opelu".

Povređene su Smilja Felbab i Marija Popeskov, koje su se nalazile u vektri, kao i vozač "golfa 3" Željko Nikolić.

Dežurni istražni sudija opštinskog suda u Valjevu Snežana Jovanović nije mogla ništa detaljnije da kaže o uzrocima sudara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: