Uklanjanje nepropisno parkiranih

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas prisustvovao je velikoj akciji uklanjanja nepropisno parkiranih vozila na dunavskom i savskom šetalištu.

Izvor: B92

Subota, 06.06.2009.

19:56

Default images

Došlo je i do manjeg incidenta između nezadovoljnih vozača koji su nepropisno parkirali vozila i interventne policije koja je pomagala parking servisu u odnošenju vozila.Vlasnik mercedesa, koji je neporpisno bio parkiran na samom savskom keju, očigledno revoltiran zbog toga što mu se auto odnosi, nasrnuo je na radnika parking servisa.

U nameri da zaustavi odnošenje automobila, sprečila ga je policija. U tom trenutku pojavio se i gradonačelnik.

Još nekolikio građa je negodovalo, ali ne zbog odnošenja automobila, već zbog toga što na potezu savkog keja nema dovoljno parking mesta.

Direkotr parking servisa Boban Kovačević kaže da u Beogradu ima dovoljno mesta za parkiranje, a o incidentu koji se dogodio, kaže da je to svakodnevna pojava.

Na pitanje kako bi reagovali ljudi iz Parking servisa koji su uklanjali nepropisno parkirane automobile da nije bilo policije s obzirnom da je jedan čovek kojem je auto odnet, baš bi agresivan, Boban Kovačević , direktor Parking servisa kaže:

"Nažalost to je naša svakodnevnica, oni imaju pravila ponašanja, moraju da budu potpuno pribrani, imaju čak i dijalog koji smeju da izgovore, sve posle podleže odgovornosti unutar materije i za sada nemamo ozbiljne probleme pogotovo što imamo dobru saradnju sa interventnom jedninicom".

Kako je gradonačelnik Dragan Đilas najavio, akcija odnošenja automobila sa beogradskih šetališta, nastaviće se i dalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: