Preseljeno 13 romskih porodica

U Orlovsko naselje u Mirijevu preseljeno je 13 romskih porodica iz Vojvođanske ulice i porušenih baraka u Bloku 67 na Novom Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.04.2009.

20:05

Default images

U Orlovsko naselje preseljene su porodice koje imaju sa prebivalištem u Beogradu, navodi se u saopštenju Gradske uprave. Svih 13 porodica smešteno je u stambene mobilne objekte koje je obezbedio Grad Beograd.

Ti objekti priključeni su na gradski vodovod, električnu mrežu, imaju obezbeđen mokri čvor sa tuševima, a po svim propisima urađena je i kanalizacija, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Do ovog naselja napravljen je i novi put, dodaje se u saopštenju.

Novim stanovnicima Orlovskog naselja biće obezbeđena zdravstvena zaštita, a svoj deci biće omogućeno redovno pohađanje školske nastave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: