London: Nezgoda pri sletanju aviona

U udesu na londonskom aerodromu, do koga je došlo pri sletanju putničkog aviona kompanije "Britiš ervejz", dve osobe su povređene, kažu u vatrogasnoj službi.

Izvor: B92

Petak, 13.02.2009.

23:08

Default images

Pre nego što su došle hitne službe, 67 putnika i pet članova posade je uspelo da napusti avion, preneo je Rojters. Nije bilo požara i vatrogasne službe nisu morale da intervenišu.

Televizijska stanica "Skaj njuz" je javila da je avion na londonski aerodrom doleteo iz Amsterdama, a jedan svedok incidenta kazao je da je avion na pisti bio okružen policijskim, vatrogasnim i kolima hitne pomoći.

"Izgleda da su policajci i vatrogasci bili marljivi i uspeli da sve dovedu u red", kazao je očevidac, prenela je britanska agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: