Nataša želi na „Evroviziju“

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.02.2009.

13:47

Default images

Selekcionu komisiju koja je birala učesnike „Beovizije” činile su muzičke urednice RTS-a Jelena Ilić, Ana Milićević i Jelena Vlahović, a interesantno je da ove godine pobednika „Beovizije” očekuje i novčana nagrada - RTS dodeljuje 3.000 evra autorima pobedničke numere, a izvođaču 2.000 evra. Predstavnik Srbije na „Evroviziji” u Moskvi nastupiće na drugoj polufinalnoj večeri, 14. maja, a put ruske prestonice žele mnoge domaće zvezde.Pevačica Nataša Bekvalac, koja se vratila u muzički svet nakon teške povrede njenog supruga Dače Ikodinovića, na „Beoviziji” će se takmičiti sa pesmom „Bili smo najlepši” koju je napisala Marina Tucaković. Za put na „Evroviziju” boriće se i popularni lik Oskar iz „Ami Dži šoua” (Ognjen Amidžić) kome će podršku pružati lepotice iz ženskog benda „Bjuti kvins”, ali i legendarni Đorđe Marjanović. Kao što je „Blic” već pisao, na „Beoviziji” će se takmičiti i „OT bend” sastavljen od studenata „Operacije trijumf” - Đorđa Gogova, Nikole Paunovića, Nikole Sarića i Vukašina Brajića. Oni će nastupati sa pesmom „Blagoslov za kraj” koju je za njih pripremila Snežana Vukomanović. Pored njih, u „Sava centru” snage će odmeriti i njihova koleginica iz OT Sonja Bakić sa pesmom „Ništa novo”, kao i Milica Majstorović i Danijel Pavlović koji će u duetu otpevati pesmu „H8ER”.

Interesantno je i to da će se ove godine takmičiti i deca poznatih muzičara, te će 18-godišnja ćerka Željka Samardžića Minja Samardžić pokušati da se plasira na „Evroviziju” sa pesmom „Petak uveče”, dok će Andrej Ilić, sin Sanje Ilića iz „Balkanike”, izvesti pesmu „Nemam te”.
Osim 20 polufinalista, izabrane su i rezervne numere, a među pevačima koji nisu uspeli da se plasiraju među polufinaliste, od poznatih imena tu su Maja Nikolić, Nikola Burovac i Bebi Dol.

Kandidati koji će pevati u polufinalu

1. Aleksandra Janković – “Nauči me”
2. Andrej Ilić - „Nemam te”
3. Vanja Mijatović - „Led i žar”
4. Danijel i Milica - „H8ER”
5. Dušan Zrnić - „Tvoje drugo ime je greh”
6. „Etar” - „Sanjaj me”
7. „Zbogom Brus Li” - „Ha ha ha”
8. „Zemlja gruva” - „Svejedno je”
9. Ivana Selakov - „Moje odbrane”
10. Lejla Hot - „Čekajući princa”
11. Marko Kon - „Cipela”
12. Minja Samardžić - „Petak uveče”
13. Nataša Bekvalac - „Bili smo najlepši”
14. Oscar & “Beauty Queens” feat. Đorđe Marjanović - „Superstar”
15. OT bend - „Blagoslov za kraj”
16. „Pozitivan haos” - „Gloria”
17. „SevdahBABY” i Miki Element - „Previše reči”
18. Sonja Bakić - „Ništa novo”
19. Tijana Bogićević - „Pazi šta radiš”
20. „Trio pasaž” i Kaća Sotirović - „Zauvek”

Rezerve

1. Miloš Žikić - „Vrela noć”
2. Đorđe Ranitović - „Jednom za kraj”
3. Mika K. - „Moja noć”
4. Voja i „Koktel bend” - „Vidi mala”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: