Macina video-devojka

Izvor: B92

Četvrtak, 22.01.2009.

10:24

Default images

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca dobio je svoju video-igricu, ali i priliku da mu posetioci sajta Tracara.com izaberu idealnu ženu. Igrica „Napravi Maci devojku" prilično je jednostavna i napravljena je po principu „obuci lutku" iz nekada popularnog „Zabavnika".

Na raspolaganju su lica, tela i mozgovi estradnih zvezda koje svako može po izboru da iskombinuje u jednu osobu. U izboru lica Maca može da dobije ženu s facom Nikoline Pišek, Lepe Brene, Ane Nikolić, Nataše Bekvalac, Cece, Severine, dok su u ponudi tela Jelene Janković, Ane Ivanović, Marije Šerifović, Stoje, kao i mršavija i deblja verzija Seke Aleksić. I na kraju, posebno je zanimljiv izbor mozgova.

Naime, kreatori igrice su stavili u izbor mozgove muškaraca - Nikole Tesle i Macinog kolege Milana Kalinića, kao i Olje Bećković, a njihovi mozgovi su prikazani kao veliki. U izboru su i opcije malih mozgova - Jelene Karleuše, Goge Sekulić i Vendi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: