Rokeri iz OT zajedno na „Beoviziji“

Izvor: B92

Četvrtak, 15.01.2009.

09:29

Default images

Producentska kuća „Emotion” odlučila je da na konkurs „Beovizije” koji traje do 24. januara prijavi skoro sve studente „Operacije trijumf” koji dolaze iz Srbije. Studenti će se za „Beoviziju” prijaviti sa tri potpuno različite pesme, a jednu će izvesti muški bend sastavljen od Sajka, Vukašina, Đorđa i Nikole Paunovića. Iako su i Sajko i Vukašin pri izlasku iz kuće govorili da bi više voleli da krenu u solo karijeru, formiran je bend, a još nije odlučeno da li je to rešenje za duge staze ili samo za potrebe „Beovizije”.

Jedina ukućanka koja će se za „Beoviziju” prijaviti solo jeste Sonja Bakić iz Sombora, dok Kragujevčani Milica Majstorović i Danijel Pavlović žele da na „Beoviziji” zapevaju u duetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: