Adnanu šansa da postane zvezda

Izvor: B92

Utorak, 06.01.2009.

08:58

Default images

Nakon proglašenja Adnan je ushićen skočio u publiku među svoje navijače ne sačekavši da mu direktor akademije Saša Dragić i zvanično uruči nagradu.

- Publika je bila i žiri i glas studenata i glas profesora – rekao je Dragić i dodao da očekuje da Adnan dostojno predstavlja akademiju. Sam Adnan od uzbuđenja nije mogao da progovori, a publika nije mogla da se smiri – deo zbog Adnanove pobede, deo zbog poraza njihovih favorita.

- Moram da priznam da sam u šoku, prijatno sam iznenađen - rekao je Adnan i dodao da sada mora da upiše časove engleskog.
- Voleo bih da se bavim pop muzikom i jednog dana snimim duet sa Dinom Merlinom - zaključio je Babajić.

Prvi takmičari koji su u finalnoj večeri napustili šou su Danijel Pavlović koji je od svih studenata u završnoj večeri imao najmanje gasova i Nina Petković, jedina Crnogorka na akademiji i jedina žena koja je stigla do finala.

- Jako sam zadovoljna! Čast mi je što sam bila jedina Crnogorka u serijalu, ali sam sa druge strane zbog toga imala i tremu – rekla je Nina po izlasku.

I Danijel je bio srećan.
- Hvala svima koji ste zaslužni što sam ja ovde. Hvala na svemu! – rekao je Danijel.
Iako je od početka serijala krajem septembra bio favorit publike i nije doživeo nijednu nominaciju, Aleksandar Belov iz Makedonije je ispao pred sam kraj finala i plasirao se na treće mesto. Kada je izlazio, žiri je imao samo reči hvale za njega, a Aleksandar je umalo pustio suze zbog tih reči.

- O pobedi nisam razmišljao. Želeo sam da se predstavim u najboljem svetlu – rekao je Aleksandar u bekstejdžu, a nezaobilazno poređenje sa Tošetom objasnio rečima:

- Poštujem i volim Tošeta. On je jedan i neponovljiv. Došao sam ovde da postanem Aleksandar Belov i da predstavljam svoju zemlju na najbolji mogući način.

Milica „Lenđer“

Kragujevčanka Milica Majstorović pred sam kraj finalne večeri pojavili se na sceni sa pesmom koja je komponovana samo za nju i koja će se naći na albumu, kompilacija sa pesmama studenata. Maca je njen izlazak na binu najavio sa „evo je Milica Lenđer“, aludirajući na Milicinu ljubav sa mladim plivačem Ivanom Lenđerom.

„Svađa“ Kalinića i Huljića

Najjači utisak večeri ostavio je Milan Kalinić koji je, napokon, dobio svojih pet minuta slave. Milan je izrecitovao, odnosno odrepovao, pesmu o Tončiju Huljiću. Pesma na šaljiv način govori o njegovom odnosu sa Tončijem, a u jednom delu kaže „Nemoj da se ljutiš brate, ali šala si“. Kaliniću je tekst za pesmu napisao Skaj Vikler, a Tonči se samo nasmejao i rekao:
- E moj Milane… jabuko sa grane, mozak su ti popile sve vrane...

Pobednik dobija

- snimanje albuma (izlazi u septembru)

- izdavanje albuma i na tržištu Zapadne Evrope

- promociju u Srbiji i regionu

- snimanje spotova

- turneju u regionu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: