OT Đorđe napustio Akademiju, ali ulazi u OT rock'n'roll band

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2008.

07:49

Default images

Uz njega je prošlog tjedna bio nominiran i Vukašin. Premda su zajedno nastupili i skupa sjajno otpjevali baladu More Than Words, Vukašin je ostao u showu zahvaljujući glasovima gledatelja.

Stoga ne čudi što su Đoleta članovi žirija ispratili samim pohvalama.

- Nimalo ne sumnjamda je ispred tebe karijera. Ima nešto u tvom glasu što dsjeća na Axla Rosea! - kazao mu je Tonći Huljić, nagovijestivši još jednom da bi Đole i oba Nikole mogli po završetku natjecanja postati novi projekt - rock'n'roll band.

- Imaš nešto pozitivno u sebi, samo to održi i uspjet ćeš - poručio mu je Huljić, dok ga je Ismeta podsjetila da joj je obećao da će ju uvesti na svoj koncert.

Na ovoj Gala večeri na pozornici se, uz natjecatelje, našla i Danijela Martinović, koja je s Crnogorkom Ninom izvela pjesmu "Neka mi ne svane", dok je s Anom Begić otpjevala "Pleši samnom".

Upravo se na lijepu Metkovku odnosilo pitanje voditeljice Ane upućeno Đoli: tko je na Akademiji najviše zaljubljen u OT femme fatale. No Đorđe je ostao diskretan i rekao da je Ana svima draga jer je jako dobra cura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: