Iznenađenje

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2008.

07:47

Default images

Đorđe Gogov sinoć je odlukom fanova "Operacije Trijumf" ispao iz dalje trke za pobednika ovog rijaliti-šoua.

Njegov san da postane zvezda prekinut je uprkos činjenici da je, prema opštem mišljenju, reč o jednom od najboljih vokalnih solista na akademiji u Košutnjaku. Iako je Vukašinov opstanak iznenađenje, još je veće to što će borbu za opstanak tokom naredne nedelje voditi Nikola Paunović i Ana Bebić, do sada dvoje omiljenih studenata u maloj "OT komuni".

Odlukom gledalaca i direktora Saše Dragića ove nedelje iz nominacija su izuzeti Aleksandar Belov i Nina Petković, dok je nakon glasanja samih ukućana spasena Sonja Bakić.

Pored studenata, na Gala koncertu nastupili su crnogorski pevač Bojan Marović i Danijela Martinović, bivša članica grupe "Magazin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: