Vukašin bliži izlasku

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2008.

08:22

Default images

- Mi porodično, iskreno da vam kažem, mislimo da Đorđe neće napustiti kuću, bar se nadamo. Ali, Vukašin zaista dobro peva i ovo će biti teška borba - kaže za „Blic” Đorđev brat Miša, kome strategija žirija nije baš najjasnija.

- Nemam ništa protiv žirija, oni kažu da imaju strategiju, nominovali su najbolje, ali ne znam šta time žele da postignu - objašnjava on i dodaje da se nada da Đorđa, i ako ispadne, čeka sjajna pevačka karijera.

Vukašinov brat Nenad kaže da će se razočarati ko god da ispadne.
- Đorđe mi je drag dečko, poznajem ga odranije. Baš mi je žao što su njih dvojica nominovani i biće mi drago ko god da ostane, a isto tako veoma žao. Biće to neizvesna borba - ističe Nenad koji takođe misli da je Vukašina neko primetio, te da će i ako napusti takmičenje, uspeti u muzičkom svetu.

Podsećamo da je ovo prvi put da u „Operaciji trijumf” nije nominovana ženska osoba i tek drugi put od početka serijala da će iz kuće sigurno izleteti muškarac.

Koga biste zadržali?

Đorđe 66% (2.191 čitalac)

Vukašin 33% (1.116 čitalaca)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: