Kalamperović optimista

Sporazum o dvojnom državljanstvu Srbije i Crne Gore biće utanačen 21. novembra u Beogradu, kaže crnogorski ministar unutrašnjih poslova Jusuf Kalamperović.

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2008.

21:20

Default images

Kalamperović je rekao Tanjugu da bi u petak trebalo da se definiše konačni tekst dogovora koji će nakon toga biti dostavljen vladama dve zemlje na usvajanje. "Optimista sam u pogledu tog dogovora i očekujem da će vlade Srbije i Crne Gore prihvatiti predlog sporazuma", rekao je Kalamperović.

On je dodao da se nakon toga očekuje dolazak ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivice Dačića u Podgoricu gde će sporazum o dvojnom državljanstvu biti potpisan.

Crnogorsku delegaciju u pregovorima čine sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Svetozar Đurović, pomoćnik ministra Osman Subašić i pomoćnik ministsra inostranih poslova Dragan Đurović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: