Velike svađe u Operaciji Trijumf jer su skoro svi nominovani

Izvor: B92

Četvrtak, 06.11.2008.

06:58

Default images

- Oduvek sam vas učio da je život velika igra. Neko tu igru igra fer, a neko ne. Ovaj put niste bili fer. Ovako se ne ponašaju zvezde - rekao je razočarano na gala večeri direktor akademije Saša Dragić kada je saopštio studentima da su svi nominovani. Umesto da se zbog tih reči pokriju ušima i krenu drugim putem, studenti su nastavili po starom - suze, svađe i ogovaranja su im glavni aduti.

Tenzijama u kući dosta je doprinelo i to što je Danijel ostao. Vukašin je prilično ljutito prokomentarisao njegovu frizuru, dok je Sonja na rastanku rekla Jasmini: „Ne mogu da verujem da je on ostao u kući”. Zbog Jasmininog odlaska i haosa koji je nastao oko toga, rasplakale su se Nina, Ana, a nešto kasnije i Sonja. A Jasmina je zaista napravila gužvu pre odlaska još jednom pokazujući svoju oštru narav, napadajući Danijela i tvrdeći da je ona u svemu u pravu. Na sastanku sa direktorom tokom kojeg su pričali o tome šta zameraju sustanarima, studenti su najviše kritikovali Danijela, njegova kašnjenja i odnos sa profesorima, a tek neki su izložili da im smeta Adnan zato što hoda nag po kući, pa se posle žali da je bolestan. Posle tog razgovora usledilo je još svađa. Prvo se Nikola naljutio zato što pojedini ukućani ogovaraju Danijela, a kada dođe vreme ne žele da mu skrešu sve u lice. Jedna od prozvanih je bila i Mirjana kojoj je Nikola rekao da nije iskrena.

- Šta ti misliš, da ljudi ne gledaju ovo, da nisu čuli da si pričala iza leđa. Kakva si ispala kad ne govoriš sve u lice.
Ove nedelje nominovani su Adnan, Danijel, Nikola Paunović, Nikola Sarić, Kristijan, Mirjana, Milica, Nina i Vukašin. Studenti su glasovima spasli Sonju, direktor Anu Bebić, a žiri Igora Curkova i Đorđa Gogova, dok je Aleksandar dobio imunitet zbog najviše glasova publike.
Inače, Saša Dragić je posle nominacija rekao da su dva nova studenta (Kristijan i Mirjana) nominovani bez razloga, jer nisu učestvovali u „studentskoj zaveri”.

Pakovanje kofera

Iako Jasmina tvrdi da su Igor i Nina čuli njen razgovor sa Danijelom tokom kojeg joj je on rekao da njegova sestra Marija Šerifović radi za njega pa će zbog toga ostati u kući, u trenutku kada je od Igora i Nine zatražila da to potvrde oboje su rekli da to nisu čuli.

Gosti Dado Topić i Kaliopi

Ana - „Crazy in love”, Beyonce
Nikola Sarić - „Da li znaš da te volim”, duet sa Dadom Topićem
Adnan - „Viva Las Vegas”, Elvis Prisli
Đorđe - „Ti si mi u mislima”, Dino Dvornik
Sonja - „Rođeni”, duet sa Kaliopi
Kristijan - „Pusti, pusti modu”, Zdravko Čolić
Aleksandar - „Tamo gdje vječno sunce sja”, duet sa Dadom
Nina - „Don’t speak”, „No Doubt”
Igor - „Zbog tebe bih tucao kamen”, Oliver Mandić
Milica - „Kad voliš”, Karolina Gočeva
Nikola Paunović - „Dirlija”, „Crvena jabuka”
Danijel - „Sexy back”, Džastin Timberlejk
Mirjana - „Kofer ljubavi”, duet sa Kaliopi
Vukašin - „Klatno”, „Van Gogh”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: