3.500 SMS poruka Dačiću

Zameniku premijera i ministru policije Ivici Dačiću za četiri dana građani su uputili više od 3.500 SMS poruka, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Sreda, 05.11.2008.

19:31

Default images

Građani se, uglavnom, žale na tešku materijalnu situaciju, traže od Dačića informacije koje se odnose na izdavanje ličnih dokumenata, mogućnosti zaposlenja u MUP-u, navodi se u saopštenju. Građani se raspituju i za preregistraciji automobila s crnogorskim tablicama, a neki od njih su putem SMS-a želeli da zakažu i susret s ministrom.

U porukama građani se, uglavnom, pohvalno izražavaju o radu MUP-a i ministra, a mali je broj poruka s neprijatnom sadržinom, navodi MUP.

Na sve SMS poruke ministar će građanima lično odgovarati, uz konsultacije sa stručnim službama, ističe MUP, dodajući da će, zbog ogromnog interesovanja, odgovori na SMS poruke stizati sa zakašnjenjem.

Od 1. novembra u funkciji su dve broja mobilne telefonije - 064/403-0401 i 064/403-0402 na koje građani mogu isključivo da šalju SMS poruke sa pitanjima, komentarima i primedbama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: