Optužbe!

Izvor: B92

Sreda, 05.11.2008.

07:39

Default images

Jasmina Midžić, četvrta studentkinja koja je napustila „Operaciju Trijumf", optužila je juče organizatore rijaliti-šoua da su pomogli Danijelu Pavloviću da je pobedi. Jasmina je na konferenciji za novinare optužila Anu Mihajlovski da je bratu Marije Šerifović prenosila informacije iz spoljnjeg sveta i tako mu pomogla da ostane u igri.

- Danijelu je namešteno da ostane - navela je ljutita Bosanka, i dodala: - Pre Gala koncerta pitao me je da li sam spakovala kofere i rekao mi da njegova sestra radi za njega i da će me ona napucati kada budem napolju. Kad se upale kamere Danijel se ponaša kao anđeo, nevin i čist. On ima informacije i sve zna.

Jasmina je u svoju teoriju zavere uključila i voditeljku „Emoušna" Anu Mihajlovski:

- Mislim da je Danijel dobijao informacije iz spoljnjeg sveta od Ane Mihajlovski. Ja to ne mogu da tvrdim sto posto, ali oni su dugo razgovarali i posle toga njegovo ponašanje se promenilo. On tačno zna šta mora kod sebe da menja, kako ljudi reaguju na forumima, šta im smeta kod njega. Da se razumemo, ja nisam lično čula da mu je to Ana rekla i ne optužujem, ali njegovo ponašanje se promenilo posle razgovora s Anom.
Dvadesetšestogodišnja devojka iz Bihaća zahvalila je „Emoušnu" na ukazanoj prilici, ali je navela da se kaje zbog učešća:

- Nikad svom detetu ne bih dozvolila da se prijavi za „Operaciju Trijumf". Ovaj šou izvlači ono najgore iz ljudi. Ovde se navodno pravi zvezda, a prikazujemo se u najgorem svetlu. „Emoušnu" ipak hvala što se brinuo o nama. Sada idem u Bosnu da se odmorim i da završim pravu muzičku akademiju - zaključila je Jasmina.

Fakti

Glavne zvezde narednog, sedmog po redu Gala koncerta „Operacije Trijumf" biće makedonska pevačica Kaliopi Bukle i hrvatska megazvezda Dado Topić

Borba između Danijela i Jasmine bila je napeta do samog kraja. Jasmina je imala 46,25 odsto glasova, a Danijel 53,25

Kristijan i Mika nepravedno nominovani!

Direktor akademije Saše Dragića i takmičari juče su se na sastanku složili da nove studente Kristijana i Miku treba izostaviti iz nominacija jer su kažnjeni zbog tuđe krivice. I Jasmina smatra da su njih dvoje žrtve tuđe greške: - Miku i Kristijana nije trebalo nominovati jer nisu ni bili u kući kad se dogodila stvar zbog koje su svi kažnjeni. Mika je pitala Sonju za nominacije jer je želela da zna pravila igre. Inače, Miki je, kao i skoro svima, loše urađen VTR snimak koji se emituje u pregledu dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: