Dogovor o gradskim sekretarima

Stranke koje su formirale gradsku vlast u Beogradu blizu su konačnog dogovora o imenovanjima sekretara u gradskoj upravi.

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2008.

16:52

Default images

Prema saznanjima B92, sve stranke koje čine gradsku vlast, kao i LDP koji daje manjinsku podršku, odredile su većinu kandidata za ta mesta, a konačan dogovor trebalo bi da bude postignut do sednice Skupštine grada koja je zakazana za sredu, 3. septembar. Za imenovanja novih sekretara nadležan je načelnik gradske uprave.

Prema informacijama B92, na sednici Skupštine grada odbornici će se izjašnjavati i o razrešenju direktora u pojedinim javnim gradskim preduzećima, kao i postavljenju vršilaca dužnosti na ta mesta. Na izboru vršilaca dužnosti, a ne direktora, insisitirala je LDP, saznaje B92.

Na toj sednici takođe će se odlučivati i o razrešenjima i postavljenjima predsednika i članova pojedinih upravnih odbora. Odluku su doneli predstavnici odborničkih grupa na juče održanom sastanku, kome je, prvi put, prisustvovao i predstavnik DSS-a Andreja Mladenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: