O čemu ne sme da se govori

Glumac Ralf Fajns juče je napustio jedan restoran u Mostaru, kada je grupa mladića od njega zatražila da ne govori o Anti Gotovini.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.07.2008.

15:37

Default images

Kako piše hercegovački Internet dnevnik Pincom, neugodna situacija se desila ispod Starog mosta u Mostaru. Glumac, poznat po ulogama u filmovima "Šindlerova lista" i "Engleski pacijent", morao je da napusti restoran pod Starim mostom zbog razgovora koji je vodio sa svojim društvom.

Fajns je sa društvom razgovarao o hrvatskom generalu Anti Gotovini, nakon čega im je nekoliko mladića reklo da ne smeju da pričaju na tom mestu o hrvatskim generalima. Nakon toga, glumac i društvo napustili su restoran.

Ralf Fajns je boravio u Mostaru tražeći odgovarajuće lokacije za snimanje svog novog filma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: