Mladenović: DSS nije izbačen

Portparol DSS-a Andreja Mladenović demantovao je informacije "pojedinih stranaka i medija da je ta stranka izbačena iz grupe evropskih narodnih stranaka".

Izvor: B92

Sreda, 18.06.2008.

12:17

Default images

"Predsednik stranke Vojislav Koštunica i ovog puta je, kao i svaki prethodni put, dobio poziv na lično ime za sastanak koji se održava pre Evropskog saveta i kome prisustvuju predsednici evropskih narodnih partija i lideri evropskih država koji dolaze iz tog kruga stranaka", kazao je Mladenović u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je dodao da predsednik DSS-a "redovno dobija pozive za pripremne sastanke koji se održavaju pre Evropskog saveta". "Da li će otići ili neće na taj sastanak, on odlučuje u odnosu na njegove obaveze koje ima zbog vođenja republičke vlade", kazao je Mladenović i dodao da ukoliko predsednik ne može da ode zbog svojih obaveza, pismom se objasni izostanak.

On je ocenio da "oni koji se nadaju tome da će DSS na bilo koji način biti izostavljena ili da joj neće biti upućeni pozivi za ovakve sastanke, služe se zaista lažima, dezinformacijama".

"To nije način da se doprinese jednoj normalnoj komunikaciji i na unutrašnjem planu, a posebno na međunarodnom planu, gde upravo DSS svojim pridruženim članstvom u ovoj grupi evropskih narodnih stranaka daje veliki doprinos zastupanju ne samo stranačkih, već i državnih interesa", naveo je Mladenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: