Četvrti put glasanje na istom mestu

Na biračkom mestu Baščeluci, u Loznici, po četvrti put se glasa za lokalnu skupštinu.

Izvor: B92

Utorak, 10.06.2008.

09:26

Default images

Biračko mesto otvoreno je jutros na vreme i glasanje protiče bez problema, rečeno je na tom biračkom mestu. Glasaće se do 20 časova, a očekuje se da već tokom večeri budu saopšteni preliminarni izborni rezultati.

Treće ponavljanje glasanja u Baščelucima naložio je Okružni sud u Šapcu, prihvatajući žalbu Demokratske stranke Srbije za poništavanje izbora održanih 30. maja, zbog glasanja dvoje građana sa nevažećim ličnim kartama.

Izbori na biračkom mestu Baščeluci, koje ima 858 birača, prvi put su poništeni zbog srodstva među članovima biračkog odbora, a drugi put zato što je jedan građanin glasao bez lične karte.

U zavisnosti od rezultata današnjeg izjašnjavanja može doći do preraspodele jednog odborničkog mandata, koji bi uticao na stvaranje skupštinske većine u lokalnom parlamentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: