Jovanović: Sa DS-om o vladi

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da očekuje razgovore sa Demokratskom strankom o formiranju Vlade Srbije.

Izvor: FoNet, Tanjug

Ponedeljak, 12.05.2008.

00:04

Default images

"Radujemo se razgovorima sa Demokratskom strankom i nadamo se da će do tih razgovora doći što pre", rekao je Jovanović u izjavi novinarima u izbronom štabu LDP-a.

On je isključio mogućnost bilo kakve saradnje LDP-a sa Socijalističkom partijom Srbije, Srpskom radikalnom strankom i Demokratskom strankom Srbije.

Srbljanovićeva: Sve veće poverenje u LDP

Kandidatkinja LDP za gradonačelnicu Beograda Biljana Srbljanović kazala je večeras da ta stranka neće odstupiti od svoje politike zbog toga što su građani pokazali da joj daju sve veće poverenje.

Ona je u izjavi televiziji Foks navela da još uvek ne može da kaže pravo mišljenje o postignutim rezultatima te stranke na lokalnim izborima dok se ne objave konačni rezultati.

Prema podacima koje je saopštila Gradska izborna komisija, na osnovu obradjenih 12,38 odsto birackih mesta, LDP je na izborima za gradonačelnika Beograda dobio 7,95 odsto glasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: