VLADA OBEZBEDILA PLATE ZA RTB BOR

Izvor: B92

Četvrtak, 09.08.2001.

22:18

Default images
Ministar energetike i rudarstva u Vladi Srbije Goran Novakovic izjavio je prilikom posete Rudarsko-topionicarskom basenu Bor, da je Vlada obezbedila sredstva za plate radnicima tog preduzeca. "Ministarstvo i Vlada su obezbedili 100 miliona dinara za isplatu licnih dohodaka", rekao je Novakovic i dodao da se sada radi na obezbedjivanju kredita od 10 miliona dolara za obrtna sredstva neophodna daljoj proizvodnji u RTB-u. Ministar Novakovic razgovarao je sa poslovodstvom RTB-a, predstavnicima sindikata i strajkackim odborom Rudnika bakra u Boru koji su nakon dva dana danas obustavili strajk. Sindikat basena Bor dao je rok od mesec dana za ispunjenje svih zahteva i najavio da ce u uprotnom ponovo strajkovati, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: