Navijači osudili nerede

Grupa navijača fudbalskog kluba Crvena zvezda "Delije Sever" oštro je danas nerede koji su se dogodili prethodnih dana u Beogradu.

Izvor: B92

Subota, 23.02.2008.

16:50

Default images

"Oštro osuđujemo takvo ponašanje jer to nema veze ni sa srpstvom ni sa snagom", navodi se u saopštenju grupe navijavča objavljenom na sajtu www.delije.net povodom dešavanja tokom protesta u Beogradu 21. februara. Dodaje se da su navijači na protest protiv nezavisnosti Kosova krenuli mirno, bez obeležja, sa srpskom zastavom sve do Hrama Svetog Save gde su prisustvovali molebanu.

Oni su upitali šta će stranačke zastave na protestu kada postoji srpska zastava i gde je prvi covek države kada treba da se pokaže svetu da je Srbija jedinstvena u stavu protiv nezavisnog Kosova.

Grupa navijača upozorila je da će ubuduće na sličnim skupovima sprečavati nošenje stranačkih zastava i nedolično ponašanje.

"Treba da je sramota sve od pojedinaca i medija koji su svojim ponašanjem pokušali da pokvare sliku Srbije. Na njihovu žalost u tome nisu uspeli, a javnost mora da bude energičnija u stavu da je Srbija jedinstvena u pogledu Kosova, i da je to slika koju šaljemo svetu", navode u saopštenju navijači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: