Dobričanin: I sa đavolom za Srbiju

Jugoslav Dobričanin izjavio je večeras na završnoj konvenciji u Nišu da će sarađivati i sa "đavolom da bi Srbiji bilo bolje".

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 14.01.2008.

20:02

Default images

"Hoću da ujedinim demokrate, radikale, reformiste", kazao je predsednički kandidat Reformističke stranke i posebno pozvao da 20. januara na izbore izađu oni koji do sada nisu glasali "jer nisu imali za koga". On je kritikovao politiku koja Srbiju svodi "na krug beogradske dvojke", kazavši da im je "Avala zatvorila vidik i da ne vide ni sever, ni jug, ni zapad, ni istok Srbije".

"Odkale ođednom pare za rezerviste, za veće penzije, zar to nije kupovina glasova ?" - zapitao se Dobričanin, poručivši da građani "neće prodati veru za večeru".

Predsednik Reformističke stranke Aleksandar Višnjić rekao je da je političarima "iz kruga dvojke" Niš bio dobar 1996. godine kada je "visoko i jako digao pesnicu i srušio režim (Slobodana) Miloševića".

"Za njih je Niš sada provincija, a Nišlije autsajderi", ocenio je Višnjić i pozvao građane juga Srbije da takvu politiku "zaustave 20. januara, uzimajući olovke u ruke".

"Stop za tajkune, lažove, stop beogradizaciji", poručio je Višnjić sa završne konvencije u Narodnom pozorištu na kojoj su govorili i funkcioneri Reformističke stranke Goran Đoređević i Snežana Miljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: