Novi direktor "Vremena"

Glavni urednik nedeljnika "Vreme" Dragoljub Žarković izjavio da postavljanje novog direktora neće uticati na promenu uređivačke politike.

Izvor: B92

Petak, 11.01.2008.

15:42

Default images

Žarković je rekao da je novi direktor "Vremena" Branko Popović, pravnik iz Beograda, sa iskustvom u različitim oblicima biznisa, koji bi trebalo da unapredi poslovanje "Vremena", kao i da je ugovor vlasnika i redakcije takav da nema mešanja u uređivačku politiku.

Na pitanje šta je razlog da sada bude postavljen direktor "Vremena", pošto je on deset godina bio vršilac dužnosti, Žarković je odgovorio da vlasnik "verovatno, računa ili da dokapitalizuje, da poveća vrednost firme ili će da je prodaje".

"Jedna grupa ljudi - koja verovatno želi da mi vidi leđa, a koja, na svu sreću, nije iz redakcije - moje povlačenje sa mesta direktora je protumačila kao da se povlačim iz 'Vremena', da se u 'Vremenu' nešto menja, a zasad, na svu sreću, nema tih signala", rekao je Žarković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: