"Iskoristiti razvojne šanse Srbije"

Predsednički kandidat SPS-a Milutin Mrkonjić rekao je u Beški da na razvojnim projektima želi da "ujedini Srbiju sa Evropom".

Izvor: Beta

Sreda, 09.01.2008.

17:01

Default images

Mrkonjić je kazao da će se zalagati da "politička pripadnost i podobnost ne budu osnovni kriterijum za obavljanje vlasti, već isključivo sposobnost onih koji umeju da iskoriste razvojne šanse zemlje". On je ukazao da je Beška mesto gde se susreću dva evropska koridora, Koridor 10, koji čine put i železnica i Koridor sedam, koji čini Dunav.

"Kako u Evropi, tako i u Srbiji moramo iskoristiti ovakva mesta, jer ona predstavljaju najveću razvojnu šansu naše zemlje", rekao je Mrkonjić.

Obilazeći most "Beška", predsednički kandidat Socijalističke partije Srbije je podsetio da je posle NATO bombardovanja 14. juna 1999. godine na tom mestu započeo "grandiozni projekat obnove Srbije".

On je ocenio da je "katastrofa što su vlastodršci nakon 5. oktobra bili revanšisti prema projektima i nisu završili objekat Beška".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: