Građani Tadiću postavljali pitanja

Kandidatu DS-a za predsednika Borisu Tadiću građani su, putem njegove internet prezentacije postavili više od 600 pitanja.

Izvor: FoNet, Beta

Sreda, 09.01.2008.

12:54

Default images

Urednica tog sajta Vesna Marjanović izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare da se najveći broj pitanja u sekciji "Pitajte predsednika" odnosio na rešavanje budućeg statusa Kosova i moguće scenarije.

Građani su na sajtu iznosili i svoje probleme, od predsednika tražili novac, da im nađe posao, reši sudske sporove, ali su ih zanimali i odnosi u vladajućoj koaliciji, evropski put Srbije, a bilo je i pitanja ličnog karaktera, navela je ona.

Marjanovićeva je dodala da je na jedan deo pitanja predsednik Tadić već odgovorio video porukom, a da će na ostala odgovoriti pismeno, direktnom poštom i istakla da će se i nakon izbora praksa postavljanja pitanja nastaviti.

Sajt je pokrenut, kako je navela, da bi se istakao imidž Borisa Tadića kao "novog političara koji je okrenut progresu" i rezultat je njegove želje da iskoristi potencijal interneta kao medija i uspostavi komunikaciju sa što većim brojem građana u kampanji.

Prema njenim rečima, na sajtu će danas početi da radi sekcija Medija centar, namenjena novinarima, na kojoj će moći da se pročitaju izveštaji iz kampanje i preuzmu fotografije i video-klipovi.

Dodik: Glasajte za Tadića

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik pozvao večeras glasače u Srbiji da na predsedničkim izborima glasaju za Borisa Tadića.

"Želim da Tadić pobedi na izborima i u ime članova SNSD dajem mu nesebičnu podršku i pozivam sve koji glasaju da ga podrže. Zahvaljujući upravo saradnji sa Tadićem odnos i saradnja Srbije i RS je daleko intenzivnija i izašla je iz sfere priča u sferu konkretnih poteza", rekao je Dodik.

Predsednički kandidat Demokratske stranke i aktuelni predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da je ubeđen da će pobediti na izborima u Srbiji i da će voditi politiku koja podrazumeva Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, ali bez odustajanja od evropske perspektive.

Evropska unija nikada neće ucenjivati Srbiju ,kada je u pitanju članstvo u EU, odricanjem od dela njene teritorije, ubeđen je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: