Formirana radna grupa za rezerviste

Predstavnici vojnih rezervista iz Kuršumlije i ministri u Vladi Srbije danas se dogovorili o formiranju radne grupe.

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2008.

12:47

Default images

Radna grupa će sutra obići gradove u Topličkom okrugu i razgovarati sa veteranima koji traže isplate ratnih dnevnica, rečeno je agenciji Beta. Delegaciju vojnih rezervista sa juga Srbije danas su u Beogradu primili ministar pravde Dušan Petrović, ministar finansija Mirko Cvetković i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Predsednik štrajkačkog odbora Dejan Milošević u izjavi agenciji Beta izrazio je očekivanje da će njihovi problemi biti konačno rešeni.

"Na današnjem sastanku ponudili su nam određenu sumu novca, ali mi time nismo bili zadovoljni. Radna grupa će na terenu utvrditi koliki je broj rezervista koji potražuju ratne dnevnice i nadam se da će kompromis biti postignut", rekao je Milošević.

Rezervisti su najavili da će nastaviti proteste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: