Maja Gojković osniva grupu građana?

Izvori B92 tvrde da je Maja Gojković podnela zahtev za registraciju grupe građana "Za naš Novi Sad", Gojkovićeva demantuje.

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2008.

08:49

Default images

Kako B92 saznaje, gradonačelnica Novog Sada podnela je zahtev za registraciju grupe građana zbog predstojećih lokalnih izbora, na kojima bi nastupila upravo na čelu novoregistrovane grupe. Iako novosadski funkcioneri Srpske radikalne stranke tvrde da su odnosi sa gradonačelnicom dobri i da nema podela i neslaganja, već duže vreme se mogu čuti informacije o tome da su ti odnosi zahladneli.

U novosadskom odboru Srpske radikalne stranke kažu da je ona i dalje član te stranke.

Predsednik novosadskog odbora Srpske radikalne stranke Igor Mirović tvrdi da ne zna ništa o registraciji i kaže da je Gojkovićeva i dalje član te partije.

Uprkos tome, u Novom Sadu se neko vreme može čuti da su odnosi između SRS-a i Maje Gojković, ipak, zahladneli.

Svojevrsna potvrda informacija o međusobnom udaljavanju stranke i Maje Gojković bilo je i nepojavljivanje Maje Gojković, koja je ranije bila potpredsednica SRS-a, na nedavnom mitingu radikala u Novom Sadu.

Zvaničnu potvrdu informacija o registraciji grupe građana i eventualnom samostalnom nastupu na lokalnim izborima od gradonačelnice nismo uspeli da dobijemo.

Gojkovićeva demantuje

Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković demantovala je u izjavi za Panoniju navode pojedinih medija da je registrovala grupu građana "Za naš Novi Sad".

Ona je rekla da mediji koji plasiraju takve vesti očito imaju svoje interese.

Kad je reč o budućem političkom angažovanju, Gojkovićeva je izjavila da očekuje nastavak dobre političke karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: